Šlep služba Kum-Orest bavi se prevozom najrazličitijih vrsta motornih vozila, bilo da su imala saobraćajnu nezgodu ili kvar. Takođe, nudimo Vam profesionalnu pomoć i servis Vašeg automobila na putu, u svim situacijama.

Ukoliko ste ostali na putu zbog kvara na vozilu, budite bez brige, šlep služba Kum-Orest nudi Vam usluge transporta havarisanih i vozila u kvaru gde god da se nalazite. Zahvaljujući idealnoj lokaciji na kojoj se nalazimo, u blizini obilaznice oko Beograda, naša ekipa je spremna da odmah po Vašem pozivu izađe na teren i pruži Vam uslugu šlep službe ili servisiranja vozila.

Nezavisno od problema koji imate sa Vašim motornim vozilom, tu smo da Vam pomognemo gde god da se nalazite. Šlep služba Kum-Orest vrši prevoz svih vrsta motornih vozila: automobila, džipova, kombija. U našem voznom parku nalaze se specijalna vozila opremljena za prevoz havarisanih i vozila u kvaru.

Pored usluga šlep službe, Kum-Orest nudi Vam i usluge servisa i popravke motornih vozila na terenu. Zahvaljujući upotrebi najsavremenije opreme i alata, naš mobilni auto servis nudi Vam sve vrste popravki na terenu, od vulkanizerskih do mehaničarskih usluga.

Šlep služba Kum-Orest nastoji da svojim profesionalnim radom, bude Vaš pouzdan partner koji Vam stoji na raspolaganju 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Pored odlične lokacije, rampa Bubanj potok, ono što nas razlikuje od drugih je brzina, efikasnost i najpovoljnije cene usluga.

Dugogodišnje iskustvo u radu, specijalna i profesionalna vozila i izuzetno povoljne cene preporučili su nas kod velikog broja klijenata sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju. Vaše zadovoljstvo je naša najbolja reklama. Šlep služba Kum-Orest, obilaznica Bubanj potok.

Prevoz neispravnih i havarisanih vozila do lokacije po Vašoj želji
Najpovoljnija šlep služba rampa Bubanj potok

TOP